Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесник, А. О. | - |
dc.contributor.author | Колесник, Т. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T18:44:23Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T18:44:23Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Колесник А. О., Колесник Т. Л. Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 353-357. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689 | - |
dc.description.abstract | Досліджено рухливість води у комбінованих м’ясних фаршах, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі. | uk_UA |
dc.description.abstract | Water mobility in combined chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | комбіновані м’ясні фарші | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат кістковий харчовий | uk_UA |
dc.subject | фаршеві м’ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | збагачення продукції | uk_UA |
dc.title | Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_61.pdf | 201.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.