Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесник, А. О.-
dc.contributor.authorКолесник, Т. Л.-
dc.date.accessioned2022-09-13T18:44:23Z-
dc.date.available2022-09-13T18:44:23Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКолесник А. О., Колесник Т. Л. Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 353-357.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689-
dc.description.abstractДосліджено рухливість води у комбінованих м’ясних фаршах, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі.uk_UA
dc.description.abstractWater mobility in combined chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкомбіновані м’ясні фаршіuk_UA
dc.subjectнапівфабрикат кістковий харчовийuk_UA
dc.subjectфаршеві м’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectзбагачення продукціїuk_UA
dc.titleВивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальційuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_61.pdf201.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.