Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689
Название: | Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій |
Авторы: | Колесник, А. О. Колесник, Т. Л. |
Ключевые слова: | комбіновані м’ясні фарші;напівфабрикат кістковий харчовий;фаршеві м’ясні продукти;збагачення продукції |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Колесник А. О., Колесник Т. Л. Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 353-357. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено рухливість води у комбінованих м’ясних фаршах, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі. Water mobility in combined chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_61.pdf | 201.71 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.