Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6686
Назва: Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції
Автори: Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Бородіна, Л. В.
Ключові слова: кулінарна продукція;якість;харчова цінність
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Касілова Л. О., Крутовий Ж. А., Бородіна Л. В. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 340-346.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано послідовність визначення показників якості кулінарної продукції, що розробляється. Проаналізовано існуючий розрахунковий метод знаходження показників харчової цінності кулінарної продукції. Запропоновано методику науково обґрунтованого визначення масової частки білків, жирів і вуглеводів у харчовій продукції, методику, що базується на застосуванні методів теорії ймовірностей та математичної статистики.
It has been based the sequence of the definition of qualitative indices of the culinary production, which is worked out. It has been analyzed the existing calculation method of the foundation of indices of food value of the culinary production. It is proposed the methods of scientific-based definition of the mass port of proteins, fats and carbohydrates in food production (industry), the methods, which is based on the using of methods of the theory of probability and mathematical statistics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6686
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_59.pdf242.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.