Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6686
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorБородіна, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-09-13T18:13:59Z-
dc.date.available2022-09-13T18:13:59Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКасілова Л. О., Крутовий Ж. А., Бородіна Л. В. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 340-346.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6686-
dc.description.abstractОбґрунтовано послідовність визначення показників якості кулінарної продукції, що розробляється. Проаналізовано існуючий розрахунковий метод знаходження показників харчової цінності кулінарної продукції. Запропоновано методику науково обґрунтованого визначення масової частки білків, жирів і вуглеводів у харчовій продукції, методику, що базується на застосуванні методів теорії ймовірностей та математичної статистики.uk_UA
dc.description.abstractIt has been based the sequence of the definition of qualitative indices of the culinary production, which is worked out. It has been analyzed the existing calculation method of the foundation of indices of food value of the culinary production. It is proposed the methods of scientific-based definition of the mass port of proteins, fats and carbohydrates in food production (industry), the methods, which is based on the using of methods of the theory of probability and mathematical statistics.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.titleДеякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_59.pdf242.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.