Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6686
Название: Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції
Авторы: Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Бородіна, Л. В.
Ключевые слова: кулінарна продукція;якість;харчова цінність
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Касілова Л. О., Крутовий Ж. А., Бородіна Л. В. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 340-346.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано послідовність визначення показників якості кулінарної продукції, що розробляється. Проаналізовано існуючий розрахунковий метод знаходження показників харчової цінності кулінарної продукції. Запропоновано методику науково обґрунтованого визначення масової частки білків, жирів і вуглеводів у харчовій продукції, методику, що базується на застосуванні методів теорії ймовірностей та математичної статистики.
It has been based the sequence of the definition of qualitative indices of the culinary production, which is worked out. It has been analyzed the existing calculation method of the foundation of indices of food value of the culinary production. It is proposed the methods of scientific-based definition of the mass port of proteins, fats and carbohydrates in food production (industry), the methods, which is based on the using of methods of the theory of probability and mathematical statistics.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6686
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_59.pdf242.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.