Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66345
Назва: «Формування системи організації оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» (заключний звіт)
Автори: Пічугіна, Т. С.
Забродська, Л. Д.
Чатченко, О. Є.
Безгінова, Л. І.
Ткачова, С. С.
Ткаченко, О. П.
Шарапова, О. М.
Лавриненко, Є. О.
Самбур, Д. В.
Леденьова, І. С.
Назаренко, С. В.
Ключові слова: попит;пропозиція;теорія попиту;споживчий ринок;види попиту;чинників формування попиту;оцінка попиту;методи оцінки попиту;ресторанне господарство;підприємство ресторанного господарства;продукція підприємств ресторанного господарства
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пічугіна Т. С., Забродська Л. Д., Чатченко О. Є., Безгінова Л. І., Ткачова С. С., Ткаченко О. П., Шарапова О. М., Лавриненко Є. О., Самбур Д. В., Леденьова І. С., Назаренко С. В. «Формування системи організації оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» (заключний звіт). Хаків: ХДУХТ, 2017. 229 с.
Серія/номер: 0116U006791;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66345
Розташовується у зібраннях:Звіти НДР

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ZVIT_Pichuhina_2017.pdf3.88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.