Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66345
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПічугіна, Т. С.-
dc.contributor.authorЗабродська, Л. Д.-
dc.contributor.authorЧатченко, О. Є.-
dc.contributor.authorБезгінова, Л. І.-
dc.contributor.authorТкачова, С. С.-
dc.contributor.authorТкаченко, О. П.-
dc.contributor.authorШарапова, О. М.-
dc.contributor.authorЛавриненко, Є. О.-
dc.contributor.authorСамбур, Д. В.-
dc.contributor.authorЛеденьова, І. С.-
dc.contributor.authorНазаренко, С. В.-
dc.date.accessioned2025-05-16T13:05:22Z-
dc.date.available2025-05-16T13:05:22Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПічугіна Т. С., Забродська Л. Д., Чатченко О. Є., Безгінова Л. І., Ткачова С. С., Ткаченко О. П., Шарапова О. М., Лавриненко Є. О., Самбур Д. В., Леденьова І. С., Назаренко С. В. «Формування системи організації оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» (заключний звіт). Хаків: ХДУХТ, 2017. 229 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66345-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries0116U006791;-
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectпропозиціяuk_UA
dc.subjectтеорія попитуuk_UA
dc.subjectспоживчий ринокuk_UA
dc.subjectвиди попитуuk_UA
dc.subjectчинників формування попитуuk_UA
dc.subjectоцінка попитуuk_UA
dc.subjectметоди оцінки попитуuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпродукція підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.title«Формування системи організації оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» (заключний звіт)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Звіти НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZVIT_Pichuhina_2017.pdf3.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.