Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66345
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пічугіна, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Забродська, Л. Д. | - |
dc.contributor.author | Чатченко, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Безгінова, Л. І. | - |
dc.contributor.author | Ткачова, С. С. | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, О. П. | - |
dc.contributor.author | Шарапова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Лавриненко, Є. О. | - |
dc.contributor.author | Самбур, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Леденьова, І. С. | - |
dc.contributor.author | Назаренко, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T13:05:22Z | - |
dc.date.available | 2025-05-16T13:05:22Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Пічугіна Т. С., Забродська Л. Д., Чатченко О. Є., Безгінова Л. І., Ткачова С. С., Ткаченко О. П., Шарапова О. М., Лавриненко Є. О., Самбур Д. В., Леденьова І. С., Назаренко С. В. «Формування системи організації оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» (заключний звіт). Хаків: ХДУХТ, 2017. 229 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66345 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 0116U006791; | - |
dc.subject | попит | uk_UA |
dc.subject | пропозиція | uk_UA |
dc.subject | теорія попиту | uk_UA |
dc.subject | споживчий ринок | uk_UA |
dc.subject | види попиту | uk_UA |
dc.subject | чинників формування попиту | uk_UA |
dc.subject | оцінка попиту | uk_UA |
dc.subject | методи оцінки попиту | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | продукція підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title | «Формування системи організації оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» (заключний звіт) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Звіти НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ZVIT_Pichuhina_2017.pdf | 3.88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.