Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66345
Title: «Формування системи організації оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» (заключний звіт)
Authors: Пічугіна, Т. С.
Забродська, Л. Д.
Чатченко, О. Є.
Безгінова, Л. І.
Ткачова, С. С.
Ткаченко, О. П.
Шарапова, О. М.
Лавриненко, Є. О.
Самбур, Д. В.
Леденьова, І. С.
Назаренко, С. В.
Keywords: попит;пропозиція;теорія попиту;споживчий ринок;види попиту;чинників формування попиту;оцінка попиту;методи оцінки попиту;ресторанне господарство;підприємство ресторанного господарства;продукція підприємств ресторанного господарства
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пічугіна Т. С., Забродська Л. Д., Чатченко О. Є., Безгінова Л. І., Ткачова С. С., Ткаченко О. П., Шарапова О. М., Лавриненко Є. О., Самбур Д. В., Леденьова І. С., Назаренко С. В. «Формування системи організації оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» (заключний звіт). Хаків: ХДУХТ, 2017. 229 с.
Series/Report no.: 0116U006791;
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66345
Appears in Collections:Звіти НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZVIT_Pichuhina_2017.pdf3.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.