Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263
Название: | Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі |
Авторы: | Скрипник, Маргарита Олександрівна |
Научный руководитель: | Скирда, О. Є. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключевые слова: | гостинність;готельно-рестοранне гοспοдарствο;прοцес οбслугοвування |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Скрипник М. О. Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. О. Є. Скирда. Харків; ДБТУ. 2024. 58 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Об’єкт дослідження – готель "HOTEL ATLAS DELUXE". Предмет дослідження – процес надання послуг у готелі "HOTEL ATLAS DELUXE" Мета дослідження: надання пропозицій щодо вдосконалення надання послуг готелем "HOTEL ATLAS DELUXE". Методи дослідження: при виконанні кваліфікаційної роботи бакалавра використовувалися взаємодіючі методи, такі як: аналіз джерел літератури та інтернету, аналіз даних закладу готельного гоподарства, метод узагальнення даних, та методи зіставлення та класифікації. Практичне значення отриманих результатів: результати кваліфікаційної роботи можуть бути використані як готелем "HOTEL ATLAS DELUXE", так і іншими закладами гостинності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263 |
Располагается в коллекциях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Бакалаври) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_B_241-20b-01_Skrypnyk_M_O.pdf Restricted Access | 1.21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.