Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263
Title: | Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі |
Authors: | Скрипник, Маргарита Олександрівна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Скирда, О. Є. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Keywords: | гостинність;готельно-рестοранне гοспοдарствο;прοцес οбслугοвування |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Скрипник М. О. Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. О. Є. Скирда. Харків; ДБТУ. 2024. 58 с. |
Abstract: | Об’єкт дослідження – готель "HOTEL ATLAS DELUXE". Предмет дослідження – процес надання послуг у готелі "HOTEL ATLAS DELUXE" Мета дослідження: надання пропозицій щодо вдосконалення надання послуг готелем "HOTEL ATLAS DELUXE". Методи дослідження: при виконанні кваліфікаційної роботи бакалавра використовувалися взаємодіючі методи, такі як: аналіз джерел літератури та інтернету, аналіз даних закладу готельного гоподарства, метод узагальнення даних, та методи зіставлення та класифікації. Практичне значення отриманих результатів: результати кваліфікаційної роботи можуть бути використані як готелем "HOTEL ATLAS DELUXE", так і іншими закладами гостинності. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263 |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_B_241-20b-01_Skrypnyk_M_O.pdf Restricted Access | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.