Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263
Title: Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі
Authors: Скрипник, Маргарита Олександрівна
metadata.dc.contributor.advisor: Скирда, О. Є.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет
Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Keywords: гостинність;готельно-рестοранне гοспοдарствο;прοцес οбслугοвування
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Скрипник М. О. Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. О. Є. Скирда. Харків; ДБТУ. 2024. 58 с.
Abstract: Об’єкт дослідження – готель "HOTEL ATLAS DELUXE". Предмет дослідження – процес надання послуг у готелі "HOTEL ATLAS DELUXE" Мета дослідження: надання пропозицій щодо вдосконалення надання послуг готелем "HOTEL ATLAS DELUXE". Методи дослідження: при виконанні кваліфікаційної роботи бакалавра використовувалися взаємодіючі методи, такі як: аналіз джерел літератури та інтернету, аналіз даних закладу готельного гоподарства, метод узагальнення даних, та методи зіставлення та класифікації. Практичне значення отриманих результатів: результати кваліфікаційної роботи можуть бути використані як готелем "HOTEL ATLAS DELUXE", так і іншими закладами гостинності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_B_241-20b-01_Skrypnyk_M_O.pdf
  Restricted Access
1.21 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.