241 – " Готельно - ресторанна справа" (Бакалаври) : [26] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Modern features of resource management in the restaurant business to increase competitivenessPolupan, V. V.; Syrovatkina, Anna Ihorivna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel, Restaurant and Customs Affairs
2024Розробка проєкту закладу готельного господарства в Одеській областіСкриннік, В. І.; Субота, Наталія Владиславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Development of a hospitality enterprise promotion strategy based he traditional and innovative technologies and promotion methodsKolesnyk, V. V.; Sklyar, Diana Yuriivna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel, Restaurant and Customs Affairs
2024Types of hotel and restaurant service. Development of strategic measures for the formation of competitive advantages of the hospitality industry enterpriseKolesnyk, V. V.; Prokopenko, Sofya Vladyslavivna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel, Restaurant and Customs Affairs
2024Розробка концетції та проєкту бізнес-готелю в ЗакарпаттіОдарченко, Д. М.; Коротник, Карина Ярославівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Проєкт готелю 3* на 50 номерівКарбівнича, Т. В.; Фіінцева, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Проєкт сімейного готелю 5* у Київській областіОдарченко, Д. М.; Довгопол, Тетяна Ігоріна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Проект реконструкції та розвитку готелю 3* з метою підвищення категорії готелю в Одеській областіСкриннік, В. І.; Карбовська, Дар`я Володимирівна
2024Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарстваЛетута, Т. М.; Коломієць, А.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Development of an effective system of management and optimization of resource provision of hospitality establishmentsPolupan, V. V.; Usiakyi, Danylo Oleksandrovych
2024Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексіСкирда, О. Є.; Скрипник, Маргарита Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Development of a service quality management strategy of the hospitality industry enterprise. Implementation of the concept of an eco-hotel as a factor influencing the formation of an imageKolesnyk, V. V.; Shevtsov, Vladyslav Volodymyrovych; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel, Restaurant and Customs Affairs
2024Впровадження додаткових послуг в підприємства ресторанного господарстваКалєнік, К. В.; Отунумеруке, Луіс
2024Вдосконалення системи надання послуг для підвищення рівня закладу гостинностіКирилюк, О. М.; Менченков, Євген Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Удосконалення сервісного процесу в закладі готельно-ресторанного господарстваКирилюк, О. М.; Мазалова, Євгенія Андріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Проєкт готелю 4* на 35 номерів в м. УжгородКарбівнича, Т. В.; Лункін, Володимир Євгенійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Розробка плану заходів для підвищення конкурентоспроможності закладу сфери гостинностіОдарченко, Д. М.; Лучко, Катерина Ігорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Розробка рекомендацій з удосконалення діяльності служби приймання та розміщенняКарбівнича, Т. В.; Хоруватий, Олександр Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Впровадження смарт-технологій в підприємства сфери гостинностіКалєнік, К. В.; Лебединський, Андрій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2024Впровадження додаткових послуг у закладі гостинності з метою підвищення конкурентоспроможностіСкриннік, В. І.; Крятов, Михайло Михайлович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26