Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Modern features of resource management in the restaurant business to increase competitiveness | Polupan, V. V.; Syrovatkina, Anna Ihorivna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel, Restaurant and Customs Affairs |
2024 | Розробка проєкту закладу готельного господарства в Одеській області | Скриннік, В. І.; Субота, Наталія Владиславівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Development of a hospitality enterprise promotion strategy based he traditional and innovative technologies and promotion methods | Kolesnyk, V. V.; Sklyar, Diana Yuriivna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel, Restaurant and Customs Affairs |
2024 | Types of hotel and restaurant service. Development of strategic measures for the formation of competitive advantages of the hospitality industry enterprise | Kolesnyk, V. V.; Prokopenko, Sofya Vladyslavivna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel, Restaurant and Customs Affairs |
2024 | Розробка концетції та проєкту бізнес-готелю в Закарпатті | Одарченко, Д. М.; Коротник, Карина Ярославівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Проєкт готелю 3* на 50 номерів | Карбівнича, Т. В.; Фіінцева, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Проєкт сімейного готелю 5* у Київській області | Одарченко, Д. М.; Довгопол, Тетяна Ігоріна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Проект реконструкції та розвитку готелю 3* з метою підвищення категорії готелю в Одеській області | Скриннік, В. І.; Карбовська, Дар`я Володимирівна |
2024 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства | Летута, Т. М.; Коломієць, А.; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Development of an effective system of management and optimization of resource provision of hospitality establishments | Polupan, V. V.; Usiakyi, Danylo Oleksandrovych |
2024 | Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі | Скирда, О. Є.; Скрипник, Маргарита Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Development of a service quality management strategy of the hospitality industry enterprise. Implementation of the concept of an eco-hotel as a factor influencing the formation of an image | Kolesnyk, V. V.; Shevtsov, Vladyslav Volodymyrovych; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel, Restaurant and Customs Affairs |
2024 | Впровадження додаткових послуг в підприємства ресторанного господарства | Калєнік, К. В.; Отунумеруке, Луіс |
2024 | Вдосконалення системи надання послуг для підвищення рівня закладу гостинності | Кирилюк, О. М.; Менченков, Євген Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Удосконалення сервісного процесу в закладі готельно-ресторанного господарства | Кирилюк, О. М.; Мазалова, Євгенія Андріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Проєкт готелю 4* на 35 номерів в м. Ужгород | Карбівнича, Т. В.; Лункін, Володимир Євгенійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Розробка плану заходів для підвищення конкурентоспроможності закладу сфери гостинності | Одарченко, Д. М.; Лучко, Катерина Ігорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Розробка рекомендацій з удосконалення діяльності служби приймання та розміщення | Карбівнича, Т. В.; Хоруватий, Олександр Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Впровадження смарт-технологій в підприємства сфери гостинності | Калєнік, К. В.; Лебединський, Андрій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2024 | Впровадження додаткових послуг у закладі гостинності з метою підвищення конкурентоспроможності | Скриннік, В. І.; Крятов, Михайло Михайлович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26