Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкирда, О. Є.-
dc.contributor.authorСкрипник, Маргарита Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-05-15T07:27:01Z-
dc.date.available2025-05-15T07:27:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСкрипник М. О. Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. О. Є. Скирда. Харків; ДБТУ. 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – готель "HOTEL ATLAS DELUXE". Предмет дослідження – процес надання послуг у готелі "HOTEL ATLAS DELUXE" Мета дослідження: надання пропозицій щодо вдосконалення надання послуг готелем "HOTEL ATLAS DELUXE". Методи дослідження: при виконанні кваліфікаційної роботи бакалавра використовувалися взаємодіючі методи, такі як: аналіз джерел літератури та інтернету, аналіз даних закладу готельного гоподарства, метод узагальнення даних, та методи зіставлення та класифікації. Практичне значення отриманих результатів: результати кваліфікаційної роботи можуть бути використані як готелем "HOTEL ATLAS DELUXE", так і іншими закладами гостинності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectготельно-рестοранне гοспοдарствοuk_UA
dc.subjectпрοцес οбслугοвуванняuk_UA
dc.titleРοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет-
dc.contributor.affiliationКафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_B_241-20b-01_Skrypnyk_M_O.pdf
  Restricted Access
1.21 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.