Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Скирда, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Скрипник, Маргарита Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-15T07:27:01Z | - |
dc.date.available | 2025-05-15T07:27:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Скрипник М. О. Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. О. Є. Скирда. Харків; ДБТУ. 2024. 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66263 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – готель "HOTEL ATLAS DELUXE". Предмет дослідження – процес надання послуг у готелі "HOTEL ATLAS DELUXE" Мета дослідження: надання пропозицій щодо вдосконалення надання послуг готелем "HOTEL ATLAS DELUXE". Методи дослідження: при виконанні кваліфікаційної роботи бакалавра використовувалися взаємодіючі методи, такі як: аналіз джерел літератури та інтернету, аналіз даних закладу готельного гоподарства, метод узагальнення даних, та методи зіставлення та класифікації. Практичне значення отриманих результатів: результати кваліфікаційної роботи можуть бути використані як готелем "HOTEL ATLAS DELUXE", так і іншими закладами гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | готельно-рестοранне гοспοдарствο | uk_UA |
dc.subject | прοцес οбслугοвування | uk_UA |
dc.title | Рοзрοбка процесу організації обслуговуванняв готельно-ресторанному комплексі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи | - |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_B_241-20b-01_Skrypnyk_M_O.pdf Restricted Access | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.