Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65916
Назва: Досвід взаємодії кафедри з харчовими підприємствами під час викладання дисципліни «Технологія галузі»
Автори: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Досвід взаємодії кафедри з харчовими підприємствами під час викладання дисципліни «Технологія галузі». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 214-215.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65916
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_214-215.pdf156.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.