Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : [143] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 143
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Захист прав підприємців у разі їх порушення органами державної владиЗахаров, В. В.
2018Договір страхування в галузі підприємницької діяльностіЗахаров, В. В.
2018Державні соціальні стандарти в Україні: нормативна база і реаліїЗахаров, В. В.
2018Особливості ринку праці України та його вимоги до молодих фахівцівЖелєва, Т. С.; Гринченко, Н. Г.
2018Використання ділових ігор у підготовці товарознавців-експертівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Ленерт, С. О.
2018ІК-технології навчання в методичній системі викладання дисциплін фахового спрямуванняДолуда, А. В.
2018Формування професійної компетентності бакалаврів харчової галузі під час вивчення хімічних дисциплінДобровольська, О. В.
2018Дидактичне призначення відеорефератів у освітньому процесі закладів вищої освітиДенисова, Н. В.
2018Забезпечення відповідності результатів сучасної парадигми освіти вимогам ринку праціДейниченко, Г. В.; Афукова, Н. О.
2018Методичні аспекти розвитку молодіжного підприємництва в УкраїніГросул, В. А.; Дядюк, М. А.; Зубков, С. О.
2018Метод ситуаційного навчання (CASE STUDY) як інструмент підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праціГринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.
2018Особливості адаптивного управління якістю професійної підготовки майбутніх учителів інформатикиГирка, І. В.
2018Зв’язок освіти з практичною діяльністю – шлях до реалізації реформування вищої освітиВязовик, В. В.; Діброва, Л. І.
2018Формування професійних компетентностей випускників коледжу як один із пріоритетів модернізації освітніх технологійВласенко, Л. Л.; Варибрус, В. П.
2018Тренінг із менеджменту як шлях формування компетенції фахівців із менеджментуБуданова, О. С.
2018Основні принципи розробки меню та інструменти його оптимізації для закладів ресторанного господарстваБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2018Інноваційна модель інтерактивного навчання як сучасний метод освітнього процесуБотштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. М.
2018Вивчення фінансових дисциплін із використанням інформаційного середовища eFrontБлизнюк, О. П.; Іванюта, О. М.
2018Методика роботи над помилками під час вивчення математики майбутніми вчителями початкових класівБган, Т. С.; Клочко, Н. І.
2018Карта емпатії як інструмент розвитку креативності фахівців із маркетингуАфанасьєва, О. П.; Михайлова, М. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 143