Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65916
Title: | Досвід взаємодії кафедри з харчовими підприємствами під час викладання дисципліни «Технологія галузі» |
Authors: | Самохвалова, О. В. Олійник, С. Г. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Досвід взаємодії кафедри з харчовими підприємствами під час викладання дисципліни «Технологія галузі». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 214-215. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65916 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_214-215.pdf | 156.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.