Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65916
Название: | Досвід взаємодії кафедри з харчовими підприємствами під час викладання дисципліни «Технологія галузі» |
Авторы: | Самохвалова, О. В. Олійник, С. Г. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Досвід взаємодії кафедри з харчовими підприємствами під час викладання дисципліни «Технологія галузі». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 214-215. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65916 |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_214-215.pdf | 156.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.