Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65916
Название: Досвід взаємодії кафедри з харчовими підприємствами під час викладання дисципліни «Технологія галузі»
Авторы: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Досвід взаємодії кафедри з харчовими підприємствами під час викладання дисципліни «Технологія галузі». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 214-215.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65916
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_214-215.pdf156.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.