Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6590
Назва: Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату
Автори: Лисюк, Г. М.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Чухрай, О.
Ключові слова: бісквітний напівфабрикат;насіння льону;борошно
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Чухрай О. Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 260-265.
Короткий огляд (реферат): Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості бісквітного напівфабрикату основного за умов різного дозування цілого насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати зазначену добавку у кількості 5%, від маси борошна.
The authors of this article studied the changes of physical, chemical index and organoleptic indicator of the semi-finished biscuit with the different quantities of the whole linseed. The study has found the most rationally way of using the linseed. The quantities of whole flaxseed use to be 5 % of the weight of flour.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6590
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_46.pdf180.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.