Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6590
Title: | Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату |
Authors: | Лисюк, Г. М. Шидакова-Каменюка, О. Г. Чухрай, О. |
Keywords: | бісквітний напівфабрикат;насіння льону;борошно |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Чухрай О. Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 260-265. |
Abstract: | Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників
якості бісквітного напівфабрикату основного за умов різного дозування цілого
насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати зазначену добавку
у кількості 5%, від маси борошна. The authors of this article studied the changes of physical, chemical index and organoleptic indicator of the semi-finished biscuit with the different quantities of the whole linseed. The study has found the most rationally way of using the linseed. The quantities of whole flaxseed use to be 5 % of the weight of flour. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6590 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_46.pdf | 180.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.