Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6590
Название: | Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату |
Авторы: | Лисюк, Г. М. Шидакова-Каменюка, О. Г. Чухрай, О. |
Ключевые слова: | бісквітний напівфабрикат;насіння льону;борошно |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Чухрай О. Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 260-265. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників
якості бісквітного напівфабрикату основного за умов різного дозування цілого
насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати зазначену добавку
у кількості 5%, від маси борошна. The authors of this article studied the changes of physical, chemical index and organoleptic indicator of the semi-finished biscuit with the different quantities of the whole linseed. The study has found the most rationally way of using the linseed. The quantities of whole flaxseed use to be 5 % of the weight of flour. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6590 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_46.pdf | 180.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.