Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580
Назва: | Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом |
Автори: | Терешкін, О. Г. Дмитревський, Д. В. |
Ключові слова: | пара високого тиску;картопля;очищення паровим способом |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 213-218. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто залежність режимів обробки картоплі парою високого
тиску від сортових особливостей картоплі. Представлені залежності глибини проварювання картоплі та зусилля з відділення шкірки від тривалості обробки парою та тиску пари. This article discusses the dependence of the treatment regimes of potato steam pressure from the varietals characteristics of the potato. The dependencies of the depth of penetration of potato and the efforts of the skin on the duration of steam treatment and steam pressure. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_38.pdf | 214.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.