Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерешкін, О. Г.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-09-11T11:16:19Z-
dc.date.available2022-09-11T11:16:19Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 213-218.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580-
dc.description.abstractРозглянуто залежність режимів обробки картоплі парою високого тиску від сортових особливостей картоплі. Представлені залежності глибини проварювання картоплі та зусилля з відділення шкірки від тривалості обробки парою та тиску пари.uk_UA
dc.description.abstractThis article discusses the dependence of the treatment regimes of potato steam pressure from the varietals characteristics of the potato. The dependencies of the depth of penetration of potato and the efforts of the skin on the duration of steam treatment and steam pressure.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпара високого тискуuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectочищення паровим способомuk_UA
dc.titleОсобливості очищення картоплі різних сортів паровим способомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_38.pdf214.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.