Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Терешкін, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T11:16:19Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T11:16:19Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 213-218. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто залежність режимів обробки картоплі парою високого тиску від сортових особливостей картоплі. Представлені залежності глибини проварювання картоплі та зусилля з відділення шкірки від тривалості обробки парою та тиску пари. | uk_UA |
dc.description.abstract | This article discusses the dependence of the treatment regimes of potato steam pressure from the varietals characteristics of the potato. The dependencies of the depth of penetration of potato and the efforts of the skin on the duration of steam treatment and steam pressure. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пара високого тиску | uk_UA |
dc.subject | картопля | uk_UA |
dc.subject | очищення паровим способом | uk_UA |
dc.title | Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_38.pdf | 214.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.