Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580
Название: | Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом |
Авторы: | Терешкін, О. Г. Дмитревський, Д. В. |
Ключевые слова: | пара високого тиску;картопля;очищення паровим способом |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 213-218. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто залежність режимів обробки картоплі парою високого
тиску від сортових особливостей картоплі. Представлені залежності глибини проварювання картоплі та зусилля з відділення шкірки від тривалості обробки парою та тиску пари. This article discusses the dependence of the treatment regimes of potato steam pressure from the varietals characteristics of the potato. The dependencies of the depth of penetration of potato and the efforts of the skin on the duration of steam treatment and steam pressure. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_38.pdf | 214.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.