Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580
Title: Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом
Authors: Терешкін, О. Г.
Дмитревський, Д. В.
Keywords: пара високого тиску;картопля;очищення паровим способом
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В. Особливості очищення картоплі різних сортів паровим способом. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 213-218.
Abstract: Розглянуто залежність режимів обробки картоплі парою високого тиску від сортових особливостей картоплі. Представлені залежності глибини проварювання картоплі та зусилля з відділення шкірки від тривалості обробки парою та тиску пари.
This article discusses the dependence of the treatment regimes of potato steam pressure from the varietals characteristics of the potato. The dependencies of the depth of penetration of potato and the efforts of the skin on the duration of steam treatment and steam pressure.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6580
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_38.pdf214.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.