Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576
Назва: Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів
Автори: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Нечипоренко, Д. А.
Кузьмінов, А. М.
Ключові слова: ультразвукова обробка;стерилізація сировини;м’ясні консерви
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Кузьмінов А. М. Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 202-206.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано можливість використання ультразвукової обробки для стерилізації сировини, що використовується для виробництва м’ясних консервів.
The possibility of using ultrasonic treatment for sterilization of raw materi als which are used in the production of meat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_36.pdf207.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.