Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorНечипоренко, Д. А.-
dc.contributor.authorКузьмінов, А. М.-
dc.date.accessioned2022-09-11T10:54:52Z-
dc.date.available2022-09-11T10:54:52Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Кузьмінов А. М. Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 202-206.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576-
dc.description.abstractОбґрунтовано можливість використання ультразвукової обробки для стерилізації сировини, що використовується для виробництва м’ясних консервів.uk_UA
dc.description.abstractThe possibility of using ultrasonic treatment for sterilization of raw materi als which are used in the production of meat.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectультразвукова обробкаuk_UA
dc.subjectстерилізація сировиниuk_UA
dc.subjectм’ясні консервиuk_UA
dc.titleДослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_36.pdf207.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.