Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Нечипоренко, Д. А. | - |
dc.contributor.author | Кузьмінов, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T10:54:52Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T10:54:52Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Кузьмінов А. М. Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 202-206. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано можливість використання ультразвукової обробки для стерилізації сировини, що використовується для виробництва м’ясних консервів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The possibility of using ultrasonic treatment for sterilization of raw materi als which are used in the production of meat. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ультразвукова обробка | uk_UA |
dc.subject | стерилізація сировини | uk_UA |
dc.subject | м’ясні консерви | uk_UA |
dc.title | Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_36.pdf | 207.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.