Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576
Название: Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів
Авторы: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Нечипоренко, Д. А.
Кузьмінов, А. М.
Ключевые слова: ультразвукова обробка;стерилізація сировини;м’ясні консерви
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Червоний В. М., Нечипоренко Д. А., Кузьмінов А. М. Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 202-206.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано можливість використання ультразвукової обробки для стерилізації сировини, що використовується для виробництва м’ясних консервів.
The possibility of using ultrasonic treatment for sterilization of raw materi als which are used in the production of meat.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6576
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_36.pdf207.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.