Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6559
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorКовш, І. С.-
dc.date.accessioned2022-09-11T08:27:03Z-
dc.date.available2022-09-11T08:27:03Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Ковш І. С. Використання теплових насосів у процесі сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 157-162.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6559-
dc.description.abstractРозглянуто використання теплового насосу для процесу сушіння харчової сировини. Наведено класифікацію теплових насосів та історію їх використання у процесі сушіння. Викладено критерії вибору типу теплового насосу.uk_UA
dc.description.abstractThe use of heat pump is considered for the process of drying of food raw material. Classification of heat pumps is resulted and history of their use in the pro cess of drying. The criterion of choice of type of heat pump are expounded.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectтепловий насосuk_UA
dc.subjectхарчова сировинаuk_UA
dc.titleВикористання теплових насосів у процесі сушінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_29.pdf208.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.