Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6559
Название: Використання теплових насосів у процесі сушіння
Авторы: Потапов, В. О.
Ковш, І. С.
Ключевые слова: сушіння;тепловий насос;харчова сировина
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Потапов В. О., Ковш І. С. Використання теплових насосів у процесі сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 157-162.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто використання теплового насосу для процесу сушіння харчової сировини. Наведено класифікацію теплових насосів та історію їх використання у процесі сушіння. Викладено критерії вибору типу теплового насосу.
The use of heat pump is considered for the process of drying of food raw material. Classification of heat pumps is resulted and history of their use in the pro cess of drying. The criterion of choice of type of heat pump are expounded.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6559
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_29.pdf208.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.