Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6559
Назва: Використання теплових насосів у процесі сушіння
Автори: Потапов, В. О.
Ковш, І. С.
Ключові слова: сушіння;тепловий насос;харчова сировина
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Ковш І. С. Використання теплових насосів у процесі сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 157-162.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто використання теплового насосу для процесу сушіння харчової сировини. Наведено класифікацію теплових насосів та історію їх використання у процесі сушіння. Викладено критерії вибору типу теплового насосу.
The use of heat pump is considered for the process of drying of food raw material. Classification of heat pumps is resulted and history of their use in the pro cess of drying. The criterion of choice of type of heat pump are expounded.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6559
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_29.pdf208.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.