Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6527
Назва: Інноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибів
Автори: Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І.
Попова, Н. О.
Ключові слова: зберігання свіжої плодоовочевої продукції;вихід товарної продукції;холодильне зберігання
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дятлов В. В., Медведкова І. І., Попова Н. О. Інноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 103-111.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив температури та модифікованого газового середовища (МГС) на тривалість та ефективність зберігання свіжої плодоовочевої продукції. Показано, що в умовах МГС мікробіологічні та біохімічні процеси протікають повільніше, а вихід товарної продукції вище.
Influence of temperature and modified gas environment (MGE) on duration and efficiency of saving fresh fruit and vegetable products is investigated. It is shown that in the conditions of MGE microbiological and biochemical processes pass slower, and output of a commodity product is higher.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6527
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_21.pdf195.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.