Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6527
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дятлов, В. В. | - |
dc.contributor.author | Медведкова, І. І. | - |
dc.contributor.author | Попова, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-09T14:52:44Z | - |
dc.date.available | 2022-09-09T14:52:44Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Дятлов В. В., Медведкова І. І., Попова Н. О. Інноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 103-111. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6527 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив температури та модифікованого газового середовища (МГС) на тривалість та ефективність зберігання свіжої плодоовочевої продукції. Показано, що в умовах МГС мікробіологічні та біохімічні процеси протікають повільніше, а вихід товарної продукції вище. | uk_UA |
dc.description.abstract | Influence of temperature and modified gas environment (MGE) on duration and efficiency of saving fresh fruit and vegetable products is investigated. It is shown that in the conditions of MGE microbiological and biochemical processes pass slower, and output of a commodity product is higher. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зберігання свіжої плодоовочевої продукції | uk_UA |
dc.subject | вихід товарної продукції | uk_UA |
dc.subject | холодильне зберігання | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_21.pdf | 195.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.