Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6527
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДятлов, В. В.-
dc.contributor.authorМедведкова, І. І.-
dc.contributor.authorПопова, Н. О.-
dc.date.accessioned2022-09-09T14:52:44Z-
dc.date.available2022-09-09T14:52:44Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДятлов В. В., Медведкова І. І., Попова Н. О. Інноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 103-111.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6527-
dc.description.abstractДосліджено вплив температури та модифікованого газового середовища (МГС) на тривалість та ефективність зберігання свіжої плодоовочевої продукції. Показано, що в умовах МГС мікробіологічні та біохімічні процеси протікають повільніше, а вихід товарної продукції вище.uk_UA
dc.description.abstractInfluence of temperature and modified gas environment (MGE) on duration and efficiency of saving fresh fruit and vegetable products is investigated. It is shown that in the conditions of MGE microbiological and biochemical processes pass slower, and output of a commodity product is higher.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзберігання свіжої плодоовочевої продукціїuk_UA
dc.subjectвихід товарної продукціїuk_UA
dc.subjectхолодильне зберіганняuk_UA
dc.titleІнноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_21.pdf195.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.