Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65274
Назва: Застосування сублімаційного сушіння для збереження харчової цінності продуктів
Автори: Жила, В. І.
Іващенко, М. А.
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Жила В. І., Іващенко М. А. Застосування сублімаційного сушіння для збереження харчової цінності продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 356-357.
Короткий огляд (реферат): The paper analyzes the most common methods of food dehydration. The main energy costs for product processing are determined, and the advantages and disadvantages of their use are noted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65274
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-356-357.pdf165.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.