Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65274
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жила, В. І. | - |
dc.contributor.author | Іващенко, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-21T12:23:00Z | - |
dc.date.available | 2025-04-21T12:23:00Z | - |
dc.date.issued | 2025-04 | - |
dc.identifier.citation | Жила В. І., Іващенко М. А. Застосування сублімаційного сушіння для збереження харчової цінності продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 356-357. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65274 | - |
dc.description.abstract | The paper analyzes the most common methods of food dehydration. The main energy costs for product processing are determined, and the advantages and disadvantages of their use are noted. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Застосування сублімаційного сушіння для збереження харчової цінності продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-356-357.pdf | 165.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.