Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65274
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖила, В. І.-
dc.contributor.authorІващенко, М. А.-
dc.date.accessioned2025-04-21T12:23:00Z-
dc.date.available2025-04-21T12:23:00Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationЖила В. І., Іващенко М. А. Застосування сублімаційного сушіння для збереження харчової цінності продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 356-357.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65274-
dc.description.abstractThe paper analyzes the most common methods of food dehydration. The main energy costs for product processing are determined, and the advantages and disadvantages of their use are noted.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleЗастосування сублімаційного сушіння для збереження харчової цінності продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-356-357.pdf165.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.