Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65274
Title: Застосування сублімаційного сушіння для збереження харчової цінності продуктів
Authors: Жила, В. І.
Іващенко, М. А.
Issue Date: Apr-2025
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Жила В. І., Іващенко М. А. Застосування сублімаційного сушіння для збереження харчової цінності продуктів. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 356-357.
Abstract: The paper analyzes the most common methods of food dehydration. The main energy costs for product processing are determined, and the advantages and disadvantages of their use are noted.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65274
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-356-357.pdf165.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.