Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65273
Назва: | Інноваційні підходи до низькотемпературної обробки харчової сировини з метою підвищення енергоефективності |
Автори: | Петренко, О. В. Єрмоленко, О. В. |
Дата публікації: | кві-2025 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Петренко О. В., Єрмоленко О. В. Інноваційні підходи до низькотемпературної обробки харчової сировини з метою підвищення енергоефективності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 355. |
Короткий огляд (реферат): | The current problems of energy consumption in the food industry related to low-temperature processing of food raw materials are considered. The main technologies of low-temperature processing are analyzed from the point of view of their energy efficiency. Modern energy-efficient solutions are considered and prospects and directions of further research in this area are identified. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65273 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-355.pdf | 110.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.