Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65273
Назва: Інноваційні підходи до низькотемпературної обробки харчової сировини з метою підвищення енергоефективності
Автори: Петренко, О. В.
Єрмоленко, О. В.
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Петренко О. В., Єрмоленко О. В. Інноваційні підходи до низькотемпературної обробки харчової сировини з метою підвищення енергоефективності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 355.
Короткий огляд (реферат): The current problems of energy consumption in the food industry related to low-temperature processing of food raw materials are considered. The main technologies of low-temperature processing are analyzed from the point of view of their energy efficiency. Modern energy-efficient solutions are considered and prospects and directions of further research in this area are identified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65273
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-355.pdf110.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.