Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65273
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петренко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Єрмоленко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-21T11:19:11Z | - |
dc.date.available | 2025-04-21T11:19:11Z | - |
dc.date.issued | 2025-04 | - |
dc.identifier.citation | Петренко О. В., Єрмоленко О. В. Інноваційні підходи до низькотемпературної обробки харчової сировини з метою підвищення енергоефективності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 355. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65273 | - |
dc.description.abstract | The current problems of energy consumption in the food industry related to low-temperature processing of food raw materials are considered. The main technologies of low-temperature processing are analyzed from the point of view of their energy efficiency. Modern energy-efficient solutions are considered and prospects and directions of further research in this area are identified. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Інноваційні підходи до низькотемпературної обробки харчової сировини з метою підвищення енергоефективності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-355.pdf | 110.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.