Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65273
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетренко, О. В.-
dc.contributor.authorЄрмоленко, О. В.-
dc.date.accessioned2025-04-21T11:19:11Z-
dc.date.available2025-04-21T11:19:11Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationПетренко О. В., Єрмоленко О. В. Інноваційні підходи до низькотемпературної обробки харчової сировини з метою підвищення енергоефективності. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 355.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65273-
dc.description.abstractThe current problems of energy consumption in the food industry related to low-temperature processing of food raw materials are considered. The main technologies of low-temperature processing are analyzed from the point of view of their energy efficiency. Modern energy-efficient solutions are considered and prospects and directions of further research in this area are identified.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до низькотемпературної обробки харчової сировини з метою підвищення енергоефективностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-355.pdf110.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.