Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65231
Назва: | Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва вершкового масла |
Автори: | Носік, Д. І. Панов, А. О. |
Дата публікації: | кві-2025 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Носік Д. І., Панов А. О. Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва вершкового масла. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 326-327. |
Короткий огляд (реферат): | The main and important parameters of butter production, which fundamentally affect the quality of the product, were investigated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65231 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-326-327.pdf | 145.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.