Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65231
Название: | Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва вершкового масла |
Авторы: | Носік, Д. І. Панов, А. О. |
Дата публикации: | апр-2025 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Носік Д. І., Панов А. О. Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва вершкового масла. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 326-327. |
Краткий осмотр (реферат): | The main and important parameters of butter production, which fundamentally affect the quality of the product, were investigated. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65231 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-326-327.pdf | 145.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.