Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65231
Название: Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва вершкового масла
Авторы: Носік, Д. І.
Панов, А. О.
Дата публикации: апр-2025
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Носік Д. І., Панов А. О. Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва вершкового масла. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 326-327.
Краткий осмотр (реферат): The main and important parameters of butter production, which fundamentally affect the quality of the product, were investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65231
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-326-327.pdf145.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.