Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65231
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНосік, Д. І.-
dc.contributor.authorПанов, А. О.-
dc.date.accessioned2025-04-21T07:36:54Z-
dc.date.available2025-04-21T07:36:54Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationНосік Д. І., Панов А. О. Дослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва вершкового масла. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 326-327.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65231-
dc.description.abstractThe main and important parameters of butter production, which fundamentally affect the quality of the product, were investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleДослідження параметрів автоматизованої системи керування процесом виробництва вершкового маслаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-326-327.pdf145.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.