Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65204
Назва: | Тенденції розвитку АСУ в цукровому виробництві |
Автори: | Ляшенко, С. О. Фесенко, А. М. Кісь, В. М. Єна, В. М. |
Дата публікації: | кві-2025 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Ляшенко С. О., Фесенко А. М., Кісь В. М., Єна В. М. Тенденції розвитку АСУ в цукровому виробництві. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 312-313. |
Короткий огляд (реферат): | The article examines approaches to effective sugar production management. The main directions of sugar production management are identified. It is proposed to use the ANSI/ISA-95 standard for developing an automated interface between enterprises and sugar production management systems. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65204 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-312-313.pdf | 176.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.