Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65204
Назва: Тенденції розвитку АСУ в цукровому виробництві
Автори: Ляшенко, С. О.
Фесенко, А. М.
Кісь, В. М.
Єна, В. М.
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Ляшенко С. О., Фесенко А. М., Кісь В. М., Єна В. М. Тенденції розвитку АСУ в цукровому виробництві. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 312-313.
Короткий огляд (реферат): The article examines approaches to effective sugar production management. The main directions of sugar production management are identified. It is proposed to use the ANSI/ISA-95 standard for developing an automated interface between enterprises and sugar production management systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65204
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-312-313.pdf176.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.