Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65204
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшенко, С. О.-
dc.contributor.authorФесенко, А. М.-
dc.contributor.authorКісь, В. М.-
dc.contributor.authorЄна, В. М.-
dc.date.accessioned2025-04-18T12:33:59Z-
dc.date.available2025-04-18T12:33:59Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationЛяшенко С. О., Фесенко А. М., Кісь В. М., Єна В. М. Тенденції розвитку АСУ в цукровому виробництві. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 312-313.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65204-
dc.description.abstractThe article examines approaches to effective sugar production management. The main directions of sugar production management are identified. It is proposed to use the ANSI/ISA-95 standard for developing an automated interface between enterprises and sugar production management systems.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleТенденції розвитку АСУ в цукровому виробництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-312-313.pdf176.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.