Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65204
Title: | Тенденції розвитку АСУ в цукровому виробництві |
Authors: | Ляшенко, С. О. Фесенко, А. М. Кісь, В. М. Єна, В. М. |
Issue Date: | Apr-2025 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Ляшенко С. О., Фесенко А. М., Кісь В. М., Єна В. М. Тенденції розвитку АСУ в цукровому виробництві. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 312-313. |
Abstract: | The article examines approaches to effective sugar production management. The main directions of sugar production management are identified. It is proposed to use the ANSI/ISA-95 standard for developing an automated interface between enterprises and sugar production management systems. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65204 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-312-313.pdf | 176.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.