Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6510
Название: Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів
Авторы: Мельнічук, О. Є.
Бейко, Л. А.
Ключевые слова: осмотичного збезводнення;безфазове перетворення вологи;фруктові концентровані консерви
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мельнічук О. Є., Бейко Л. А. Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 84-90.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто процес осмотичного збезводнення, який знайшов широке використання як спосіб концентрування плодів безфазового перетворення вологи. Надто збезводнені продукти втрачають багато зв’язаної вологи, що викликає незворотні зміни в структурі сировини і впливає на консистенцію продукту. Одним із шляхів зменшення термічної дії на сировину під час уварювання є заміна попереднього видалення вологи шляхом осмотичного збезводнення, наприклад для яблук.
This article is dedicated to a process of osmotic dehydration, which is widely used as a method of concentration of fruits without transformation of moisture forms. But too dehydrated products loose its linked moisture, which causes irreversible changes in a structure of raw material, and has influence on consistency of product. One of decisions how to decrease thermal influence at raw material while boiling down is a replacement of previous withdrawal of moisture to osmotic dehydration, e.g. for apples.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6510
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_18.pdf220.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.