Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6508
Назва: | Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида |
Автори: | Рысмухамбетова, Г. Е. Бухарова, Е. Н. Москалева, А. Д. Ястребова, Н. В. |
Ключові слова: | екзополісахарид мікробного походження;заварне тісто;бісквітне тісто;дієтичні кондитерські вироби |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Рысмухамбетова Г. Е., Бухарова Е. Н., Москалева А. Д., Ястребова Н. В. Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 75-78. |
Короткий огляд (реферат): | Скориговано рецептури виробів із заварного та бісквітного тіста з
урахуванням додавання екзополісахарида мікробного походження. Compounding of wares from the scalded dough and sponge pastry with addition of exopolysaccharide of microbial origin (xanthan )are corrected. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6508 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_16.pdf | 226.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.