Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6508
Назва: Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида
Автори: Рысмухамбетова, Г. Е.
Бухарова, Е. Н.
Москалева, А. Д.
Ястребова, Н. В.
Ключові слова: екзополісахарид мікробного походження;заварне тісто;бісквітне тісто;дієтичні кондитерські вироби
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Рысмухамбетова Г. Е., Бухарова Е. Н., Москалева А. Д., Ястребова Н. В. Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 75-78.
Короткий огляд (реферат): Скориговано рецептури виробів із заварного та бісквітного тіста з урахуванням додавання екзополісахарида мікробного походження.
Compounding of wares from the scalded dough and sponge pastry with addition of exopolysaccharide of microbial origin (xanthan )are corrected.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6508
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_16.pdf226.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.