Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6497
Название: Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК")
Авторы: Неліна, К. П.
Гуць, В. С.
Ключевые слова: м’ясокістковий продукт (МКП "ПК");подовжений термін зберігання;псування жирів;допустима концентрація токсичних речовин
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Неліна К. П., Гуць В. С. Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК"). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 47-50.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено та запроваджено методику протибактеріальної, протипліснявої та протигрибкової обробки сировини і виготовленого м’ясокісткового продукту (МКП "ПК") під час подовженого терміну його зберігання.
Developed and inculcated method against bacterial, against mould and against mycotic treatment of raw material and made meat bone product (MKP «PK») during the prolonged term of his storage.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6497
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_10.pdf214.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.