Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6497
Title: | Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК") |
Authors: | Неліна, К. П. Гуць, В. С. |
Keywords: | м’ясокістковий продукт (МКП "ПК");подовжений термін зберігання;псування жирів;допустима концентрація токсичних речовин |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Неліна К. П., Гуць В. С. Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК"). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 47-50. |
Abstract: | Розроблено та запроваджено методику протибактеріальної,
протипліснявої та протигрибкової обробки сировини і виготовленого м’ясокісткового продукту (МКП "ПК") під час подовженого терміну його зберігання. Developed and inculcated method against bacterial, against mould and against mycotic treatment of raw material and made meat bone product (MKP «PK») during the prolonged term of his storage. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6497 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_10.pdf | 214.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.