Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6497
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНеліна, К. П.-
dc.contributor.authorГуць, В. С.-
dc.date.accessioned2022-09-08T14:10:21Z-
dc.date.available2022-09-08T14:10:21Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationНеліна К. П., Гуць В. С. Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК"). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 47-50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6497-
dc.description.abstractРозроблено та запроваджено методику протибактеріальної, протипліснявої та протигрибкової обробки сировини і виготовленого м’ясокісткового продукту (МКП "ПК") під час подовженого терміну його зберігання.uk_UA
dc.description.abstractDeveloped and inculcated method against bacterial, against mould and against mycotic treatment of raw material and made meat bone product (MKP «PK») during the prolonged term of his storage.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясокістковий продукт (МКП "ПК")uk_UA
dc.subjectподовжений термін зберіганняuk_UA
dc.subjectпсування жирівuk_UA
dc.subjectдопустима концентрація токсичних речовинuk_UA
dc.titleМетодика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК")uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_10.pdf214.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.