Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6497
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Неліна, К. П. | - |
dc.contributor.author | Гуць, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-08T14:10:21Z | - |
dc.date.available | 2022-09-08T14:10:21Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Неліна К. П., Гуць В. С. Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК"). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 47-50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6497 | - |
dc.description.abstract | Розроблено та запроваджено методику протибактеріальної, протипліснявої та протигрибкової обробки сировини і виготовленого м’ясокісткового продукту (МКП "ПК") під час подовженого терміну його зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | Developed and inculcated method against bacterial, against mould and against mycotic treatment of raw material and made meat bone product (MKP «PK») during the prolonged term of his storage. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясокістковий продукт (МКП "ПК") | uk_UA |
dc.subject | подовжений термін зберігання | uk_UA |
dc.subject | псування жирів | uk_UA |
dc.subject | допустима концентрація токсичних речовин | uk_UA |
dc.title | Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК") | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_10.pdf | 214.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.