Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64917
Title: Актуальність ресурсозбереження у технології переробки птиці
Authors: Онищенко, В. М.
Саєнко, В. Д.
Салащенко, В. С.
Issue Date: Apr-2025
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Онищенко В. М., Саєнко В. Д., Салащенко В. С. Актуальність ресурсозбереження у технології переробки птиці. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 133.
Abstract: The key determining factors for the efficiency of using secondary raw materials from poultry processing in food product technologies have been summarized in the context of the systemic philosophy of Lean Production.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64917
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-133.pdf110.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.