Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64917
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В. М. | - |
dc.contributor.author | Саєнко, В. Д. | - |
dc.contributor.author | Салащенко, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-14T12:18:31Z | - |
dc.date.available | 2025-04-14T12:18:31Z | - |
dc.date.issued | 2025-04 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко В. М., Саєнко В. Д., Салащенко В. С. Актуальність ресурсозбереження у технології переробки птиці. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 133. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64917 | - |
dc.description.abstract | The key determining factors for the efficiency of using secondary raw materials from poultry processing in food product technologies have been summarized in the context of the systemic philosophy of Lean Production. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.title | Актуальність ресурсозбереження у технології переробки птиці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-133.pdf | 110.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.