Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorСаєнко, В. Д.-
dc.contributor.authorСалащенко, В. С.-
dc.date.accessioned2025-04-14T12:18:31Z-
dc.date.available2025-04-14T12:18:31Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationОнищенко В. М., Саєнко В. Д., Салащенко В. С. Актуальність ресурсозбереження у технології переробки птиці. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64917-
dc.description.abstractThe key determining factors for the efficiency of using secondary raw materials from poultry processing in food product technologies have been summarized in the context of the systemic philosophy of Lean Production.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleАктуальність ресурсозбереження у технології переробки птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-133.pdf110.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.