Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6480
Назва: Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування
Автори: Кір’яков, Ю. К.
Тімофєєва, О. М.
Ключові слова: аналіз витрат робочого часу;фотографія робочого часу;продуктивность праці;автоматизація процесів;інформаційні технології;підприємства харчування
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 489-495.
Короткий огляд (реферат): Розроблено програму, що забезпечує аналіз витрат робочого часу. Дана програма дозволить автоматизувати процес фотографії робочого часу і оперативно запланувати заходи щодо підвищення ефективності продуктивності праці.
The software for analyzing the expense of work hours is developed. The software will enables to automatize the work day picturing and will enable to quickly plan the steps to increasing the efficiency of labour productivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6480
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_82.pdf274.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.